Clicky

 
Transport Online - Verdachte dodelijke steekpartijen Canada dood aangetroffen

Verdachte dodelijke steekpartijen Canada dood aangetroffen

Verdachte dodelijke steekpartijen Canada dood aangetroffen
06-09-2022 00:33 | Buitenland | auteur ANP

REGINA - Een van de twee mannen die worden verdacht van een reeks steekpartijen in Canada is dood aangetroffen. Tijdens een persconferentie vertelde assistent-commissaris Rhonda Blackmore dat het lichaam van de man "buiten op een grasveld in de buurt van een huis dat werd onderzocht" door de autoriteiten lag, met "zichtbare verwondingen". De andere verdachte is volgens de politie nog steeds op de vlucht en zou mogelijk gewond zijn.

Bij de steekincidenten die zondag gebeurden in dorpjes op het platteland van de provincie Saskatchewan zijn tien mensen om het leven gekomen en minstens negentien anderen gewond geraakt, heeft de politie maandag bekendgemaakt.

De politie liet eerder weten dat sommige slachtoffers een gericht doelwit leken bij de aanvallen, terwijl anderen willekeurig gekozen zouden zijn. De aanvallen vonden plaats in James Smith Cree Nation en in Weldon. De politie zegt onderzoek te doen op dertien plaatsen delict. Zij heeft de twee verdachten geïdentificeerd en hun namen en foto's vrijgegeven. Ze zouden gevlucht zijn in een zwarte Nissan Rogue en 30 en 31 jaar oud zijn.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,932
Diesel1,902

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions

Verkeersinformatie

Rijverboden