Clicky

 
Transport Online - Twee gewonden door steekpartijen in centrum Breda

Twee gewonden door steekpartijen in centrum Breda

Twee gewonden door steekpartijen in centrum Breda
04-09-2022 10:31 | Misdaad | auteur ANP

BREDA - In de nacht van zaterdag op zondag zijn twee mannen gewond geraakt bij verschillende steekpartijen in het centrum van Breda. Beide slachtoffers liggen nog in het ziekenhuis maar zijn niet in levensgevaar. Na beide steekpartijen werd een verdachte aangehouden.

Rond 01.20 uur kreeg de politie melding van een vechtpartij aan de Havermarkt, waar een gewonde man met een steekwond werd gevonden. Deze 35-jarige man uit Vught werd overgebracht naar het ziekenhuis. Vlak na de steekpartij werd een 31-jarige man uit Goirle aangehouden. Zijn rol bij het steekincident wordt nog onderzocht, maar hij is wel weer vrij. Het slachtoffer daarentegen zal na ontslag uit het ziekenhuis worden aangehouden, omdat hij nog een gevangenisstraf van bijna een jaar moet uitzitten.

Rond 04.15 uur was er opnieuw een steekincident, deze keer op de Vismarktstraat. Het slachtoffer, een 23-jarige man uit Raamsdonksveer, zou op straat gestoken zijn door een 24-jarige Bredanaar. De twee zouden eerder op de avond ruzie hebben gehad in een horecagelegenheid. De Bredanaar kon kort na het incident in een woning in Breda worden aangehouden.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,000
Diesel1,924

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden