Clicky

 
Transport Online - Vier doden, onder wie twee kinderen, bij ongeluk Oud Gastel

Vier doden, onder wie twee kinderen, bij ongeluk Oud Gastel

Vier doden, onder wie twee kinderen, bij ongeluk Oud Gastel
02-09-2022 19:39 | Ongevallen | auteur ANP

OUD GASTEL - [update 23:38 uur] Bij een verkeersongeval in het Brabantse Oud Gastel zijn vrijdagavond twee jonge kinderen en twee moeders om het leven gekomen. Een derde kind raakte gewond en ligt in het ziekenhuis. Ze kwamen allen uit Bosschenhoofd, meldt de politie.

De dodelijke slachtoffers zijn een vrouw van 39 jaar oud, haar 8-jarige zoon en haar 10-jarige dochter, en een vrouw van 42. De 9-jarige dochter van deze 42-jarige vrouw ligt gewond in het ziekenhuis.

Door nog onbekende oorzaak botsten twee auto's op elkaar aan de Blauwhekken. In de ene auto zaten de vrouwen en de kinderen, in de andere auto zaten drie mensen. De bestuurder van dit voertuig is opgepakt. Het gaat om een 27-jarige man uit Roosendaal. De andere twee inzittenden zijn meegenomen naar het politiebureau om een verklaring af te leggen.

Burgemeester van Halderberge Bernd Roks zegt diep geschokt te zijn door het heftige ongeval waardoor vier mensen uit zijn gemeente zijn omgekomen. "Als vader ben ik diep geraakt. Ik wens de nabestaanden van de slachtoffers en slachtoffertjes heel veel sterkte. Dit is een diep gemis voor onze gemeenschap."

Het ongeluk vond plaats bij een bedrijventerrein ter hoogte van verkeerslichten. De melding van het ongeluk kwam rond 18.25 uur bij de politie binnen. Meerdere ambulances en traumahelikopters werden opgeroepen. Verkeersspecialisten doen onderzoek. Voor getuigen is slachtofferhulp geregeld.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,935
Diesel1,909

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden