Clicky

 
Transport Online - DHG gestart met bouw Smartlog Zaandam

DHG gestart met bouw Smartlog Zaandam

DHG gestart met bouw Smartlog Zaandam
01-09-2022 09:50 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie | Esther van der Wal

ZAANDAM - DHG is vandaag gestart met de bouw van Smartlog Zaandam aan de Ringweg 289 - 332. De oplevering staat gepland voor het tweede kwartaal van 2023 en het distributiecentrum is nog beschikbaar voor verhuur.

Het logistieke distributiecentrum wordt gebouwd op een herontwikkelingslocatie op bedrijventerrein Westerspoor in Zaandam aan het Noordzeekanaal; een toplocatie voor logistiek bedrijven. Het hoogwaardige DC zal bestaan uit ca. 25.810 m², inclusief een warehouse, mezzanine en kantoorruimte gebouwd volgens het inmiddels bewezen SMARTLOG concept.

De locatie biedt een uitstekende bereikbaarheid vanaf de Zuidelijke Randweg, welke een directe verbinding biedt met de A8 en A9, alsook met de A10 (Ring Amsterdam) en de Westzanerweg. De locatie is uitstekend bereikbaar over land en water dankzij de ligging aan het Noordzeekanaal, het tweede havengebied van Nederland (na Rotterdam Europoort). Schiphol ligt op slechts 20 minuten afstand.

Smartlog Zaandam zal volgens het welbekende SMARTLOG-concept gebouwd worden als een hoogwaardig en duurzaam distributiecentrum met een gegarandeerde kwaliteit van vastgestelde specificaties. Zo wordt het DC voorzien van energiezuinige LED-verlichting, zonnepanelen, vloerverwarming en zal het geheel gasloos worden. Een intelligent gebouwbeheersysteem stuurt de energiezuinige klimaatinstallaties en -regelingen aan voor het beste resultaat.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,081
Diesel2,083

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden