Clicky

 
Transport Online - Drie verdachten aangehouden voor zware mishandeling in Almere

Drie verdachten aangehouden voor zware mishandeling in Almere

Drie verdachten aangehouden voor zware mishandeling in Almere
30-08-2022 14:25 | Misdaad | auteur Redactie

ALMERE - Een 36-jarige man en een 28-jarige vrouw uit Almere zijn afgelopen nacht zwaar mishandeld in Almere. De mishandeling vond plaats aan de Marsupilamihof.

Rond 00.30 uur ’s nachts liep de 36-jarige man op de Marsupilamihof wanneer hij een groep van drie personen tegen komt. Uit het niets wordt hij aangevallen door deze personen. Hij wordt meerdere keren hard geslagen en roept om hulp.

Een 28-jarige vrouw wil de man komen helpen, maar wanneer zij 112 probeert te bellen, wordt de telefoon uit haar handen getrokken en kapot gegooid. Ook zij wordt vervolgens mishandeld. Een 62-jarige man die ook te hulp schoot, raakte licht gewond.

De politie komt snel ter plaatse, en kan direct één van de verdachten aanhouden. De verdachte, een 42-jarige vrouw, werd namelijk door omstanders vastgehouden. De andere verdachten waren er vandoor gerend, waarvan één mogelijk richting de Trekweg in het water was gesprongen. Na een intensieve zoektocht in de omgeving, met onder andere de politiehelikopter en hondengeleiders, werden de verdachten niet meer gevonden. 

Later op de dag konden deze verdachten, een 34-jarige man en een 41-jarige man, alsnog worden aangehouden op een boot in de omgeving van de mishandeling. Alle verdachten hebben geen vaste woon- of verblijfplaats.

De 36-jarige man is ernstig gewond naar het ziekenhuis gebracht, de 28-jarige vrouw is lichter gewond maar moest ook naar het ziekenhuis, meldt de politie.

De politie is op zoek naar mensen die getuigen zijn geweest van de mishandeling. 

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,932
Diesel1,902

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden