Clicky

 
Transport Online - Dit zijn de 5 voordelen van elektrische pompwagens

Dit zijn de 5 voordelen van elektrische pompwagens

Dit zijn de 5 voordelen van elektrische pompwagens
30-08-2022 14:47 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie

Elektrische pompwagens, je ziet ze tegenwoordig steeds vaker voorbij komen. En dat is niet zo gek, want er zitten heel wat voordelen aan. In dit artikel lees je de 5 grootste voordelen van een elektrische pompwagen.

1. Elektrische palletwagens zijn relatief smal.

2. Elektrische palletwagens zijn niet gevoelig voor storingen.

3. Elektrische palletwagens zijn onderhoudsvriendelijk.

4. Elektrische palletwagens zijn eenvoudig te gebruiken.

5. Elektrische palletwagens zijn duurzaam.

Verschil tussen een palletwagen en een pompwagen

Een palletwagen wordt ook wel een pompwagen genoemd. Er zit dus geen verschil in. Een pompwagen wordt gebruikt om bijvoorbeeld vloeistoffen of andere producten in bulk te vervoeren. Een pompwagen is dus een soort vrachtwagen, maar dan kleiner. Elektrische pompwagens zijn ideaal voor het vervoer van dranken, voedselproducten, cosmetica of andere producten die gevoelig zijn voor schommelingen in temperatuur. Ze zijn ook uitstekend geschikt voor het vervoer van gevaarlijke stoffen, omdat er geen uitlaatgassen vrijkomen.

Elektrische palletwagens zijn niet alleen goed voor het milieu, maar je bespaart ook op onderhoudskosten. Het is dus een win-winsituatie! Elektrische palletwagens zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en maten, dus er is altijd wel een wagen die aan je eisen voldoet.

Hoe werkt een elektrische pompwagen

Een elektrische pompwagen wordt aangedreven door een batterij. Deze batterij is opgeladen door middel van een stopcontact of een laadstation. Wanneer de batterij leeg is, kan de wagen weer opgeladen worden. De wagen wordt bediend door middel van een hendel, waardoor hij makkelijk te bedienen is. Er zitten verschillende sensoren in de wagen, waardoor hij automatisch stopt wanneer er iets in de weg staat. Dit maakt de wagen extra veilig in gebruik.

Wat is een handpallettruck?

Een handpallettruck is een palletwagen die je met je hand bedient. Dit type wagen is ideaal voor het vervoer van kleinere producten en kan gemakkelijk worden ingeklapt, waardoor hij makkelijk te transporteren is. Je hebt geen extra kracht nodig om de wagen te bedienen, waardoor hij ook geschikt is voor minder sterke mensen. Een handpallettruck is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en maten, dus er is altijd wel een wagen die aan je eisen voldoet.

Elektrische palletwagens zijn stil, schoon en onderhoudsarm. Ze zijn krachtig, eenvoudig te gebruiken en duurzaam. Elektrische palletwagens zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en maten, dus er is altijd wel een wagen die aan je eisen voldoet. Een elektrische pompwagen wordt aangedreven door een batterij en wordt bediend door middel van een hendel. Er zitten verschillende sensoren in de wagen, waardoor hij automatisch stopt wanneer er iets in de weg staat. Dit maakt de wagen extra veilig in gebruik. Een handpallettruck is een palletwagen die je met je hand bedient en is ideaal voor het vervoer van kleinere producten.

Ben je op zoek naar een elektrische palletwagen, pompwagens of handpallettrucks en wil je er een kopen? Lees dan meer informatie op de website.


Dit was een gesponsord artikel. Ook geïnteresseerd in de mogelijkheden om een gesponsord artikel te plaatsen? Neemt u vrijblijvend contact op!

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,081
Diesel2,083

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden