Clicky

 
Transport Online - Zes van de zeven gewonden in Nieuw-Beijerland uit het ziekenhuis

Zes van de zeven gewonden in Nieuw-Beijerland uit het ziekenhuis

Zes van de zeven gewonden in Nieuw-Beijerland uit het ziekenhuis
29-08-2022 23:41 | Ongevallen | auteur ANP

NIEUW-BEIJERLAND - Van de zeven mensen die gewond zijn geraakt bij het fatale ongeval in Nieuw-Beijerland, ligt er nog één in het ziekenhuis. Dat heeft waarnemend burgemeester Charlie Aptroot maandag meegedeeld in het tv-programma Jinek.

Onder de gewonden waren ook kinderen. "Op een na is iedereen nu uit het ziekenhuis. Maar degene die nog in het ziekenhuis ligt, is ernstig gewond. Daar is de afloop nog onzeker van", zegt Aptroot aan tafel bij Eva Jinek.

Zaterdag reed een vrachtwagen van de dijk in Nieuw-Beijerland en raakte aanwezigen op een buurtfeest. Naast de zeven gewonden, kwamen zes mensen om het leven. Omdat een van de slachtoffers hoogzwanger was, spreekt Aptroot liever van zeven slachtoffers, zegt hij.

De toedracht van het ongeval is nog onbekend. De Spaanse chauffeur van de vrachtwagen wordt dinsdag voorgeleid aan de rechter-commissaris. Die zal moeten beslissen of de man langer in de cel blijft. De chauffeur wordt verdacht van het veroorzaken van een verkeersongeval met dodelijk en zwaar lichamelijk letsel.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,928
Diesel1,899

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden