Clicky

 
Transport Online - Vrachtwagen die inreed op buurtfeest Nieuw-Beijerland is geborgen, dodental nog onbekend [+foto&video]

Vrachtwagen die inreed op buurtfeest Nieuw-Beijerland is geborgen, dodental nog onbekend

Vrachtwagen die inreed op buurtfeest Nieuw-Beijerland is geborgen, dodental nog onbekend [+foto&video]
28-08-2022 10:14 | Ongevallen | auteur ANP

NIEUW-BEIJERLAND - [update 10:27 uur] De vrachtwagen die zaterdagavond van de dijk reed in Nieuw-Beijerland (Zuid-Holland) en aanwezigen op een buurtfeest raakte, is afgelopen nacht weggehaald. Dat meldt een verslaggever ter plaatse. De plek van het incident is afgedekt met blauw zeil.

Volgens de politie zijn zeker twee mensen om het leven gekomen, maar ze kon nog niet zeggen om hoeveel dodelijke slachtoffers en gewonden het precies gaat. Voor exacte aantallen wil de politie eerst zekerheid hebben. Meerdere slachtoffers zijn naar het ziekenhuis gebracht.

De chauffeur van de vrachtwagen, een 46-jarige man uit Spanje, bleef ongedeerd en is aangehouden vanwege zijn betrokkenheid bij het incident. Zijn rol wordt onderzocht.

Uitwijkmanoeuvre

In Spaanse media zegt het transportbedrijf El Mosco dat het verschrikkelijk is wat er is gebeurd. Volgens een woordvoerder van het Spaanse transportbedrijf moest de vrachtwagenchauffeur uitwijken voor een busje. Bij het uitvoeren van die manoeuvre viel hij van het talud en reed in de groep mensen. Het bedrijf zegt toe alle medewerking te verlenen aan het ophelderen van dit drama.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,938
Diesel1,912

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions

Verkeersinformatie


    Actuele wachttijd Eurotunnel


    Andere Europese Landen


    Overige Verkeersinformatie

    Rijverboden