Clicky

 
Transport Online - Publiek kan vandaag afscheid nemen van Peper in Rotterdams stadhuis

Publiek kan vandaag afscheid nemen van Peper in Rotterdams stadhuis

Publiek kan vandaag afscheid nemen van Peper in Rotterdams stadhuis
27-08-2022 09:47 | Binnenland | auteur ANP

ROTTERDAM - Mensen die persoonlijk afscheid willen nemen van de vorige week overleden voormalig minister en oud-burgemeester van Rotterdam Bram Peper, kunnen zaterdag tussen 10.00 tot 13.00 uur in het stadhuis van Rotterdam langs de gesloten kist van Peper lopen. De familie van Peper heeft hiertoe besloten.

Het condoleanceregister op het stadhuis sloot vrijdag. Wel is er nog de mogelijkheid om online te condoleren via www.memori.nl/Bram-Peper. Peper, die op 82-jarige leeftijd overleed, was van 1982 tot medio 1998 burgemeester van Rotterdam en van augustus 1998 tot maart 2000 minister van Binnenlandse Zaken namens de PvdA.

De uitvaart van de afgelopen zaterdag overleden Peper is op maandag 29 augustus. In de Laurenskerk in Rotterdam is dan een afscheidsplechtigheid uitsluitend voor genodigden. Daarna wordt Peper in besloten kring gecremeerd, zo maakten de nabestaanden eerder bekend.

Zaterdagavond wordt de verlichting van de Erasmusbrug gedimd en op de gevel van het KPN-gebouw op de Kop van Zuid zal een groen hart te zien zijn uit eerbetoon aan Peper.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,986
Diesel1,890

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden