Clicky

 Tweede verdachte opgepakt voor moord meisje (9) in Liverpool

Tweede verdachte opgepakt voor moord meisje (9) in Liverpool
27-08-2022 00:06 | Buitenland | auteur ANP

LIVERPOOL - Er is een tweede verdachte opgepakt op verdenking van de moord op een 9-jarige meisje in de Engelse stad Liverpool, melden Britse media. Deze 33-jarige man wordt ook beschuldigd van twee pogingen tot moord.

Een 36-jarige man werd donderdagavond al opgepakt op verdenking van dezelfde strafbare feiten. Hij zou volgens Britse media de schutter zijn geweest. Het is niet direct duidelijk wat de rol van de tweede verdachte was. Olivia Pratt-Korbel (9) stierf maandagavond bij een schietincident thuis. Haar moeder raakte gewond aan haar pols en een voor hen onbekende man liep meerdere schotwonden op.

Deze man was op de vlucht voor een schutter en vluchtte het huis van Olivia in, nadat haar moeder (46) de deur had geopend om te kijken wat er buiten aan de hand was. Er was toen al geschoten. De man drong ondanks verzet van de vrouw het huis binnen. De schutter achtervolgde hem en loste meerdere schoten, waarvan één zowel moeder als dochter raakte. De vrouw had ook geprobeerd de schutter buiten de deur te houden.

Het doelwit en de schutter waren mogelijk verwikkeld in een bendeoorlog. De neergeschoten man (35) is een veroordeelde inbreker. Hij werd dinsdag opgepakt vanwege het schenden van de voorwaarden van zijn vervroegde vrijlating uit de gevangenis.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,103
Diesel1,924

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions