Clicky

 
Transport Online - Opnieuw aanhouding in onderzoek dodelijk schietincident Enschede

Opnieuw aanhouding in onderzoek dodelijk schietincident Enschede

Opnieuw aanhouding in onderzoek dodelijk schietincident Enschede
26-08-2022 14:31 | Binnenland | auteur Redactie

ENSCHEDE - De politie heeft een tweede aanhouding verricht in een onderzoek naar een dodelijk schietincident in Enschede. Een man van 30 uit Enschede is in zijn woonplaats aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij het incident op 5 juli. Het onderzoek is nog steeds in volle gang.

Op 5 juli heeft er een schietincident plaatsgevonden op de Trijpstraat in Hengelo. Kort daarna komt een 32-jarige man als bestuurder van een personenauto tegen een lichtmast aan de Parallelweg LS in Hengelo tot stilstand. Omstanders en politieagenten verlenen eerste hulp, maar de bestuurder overleeft het niet.

Naast de aanhouding heeft de politie afgelopen donderdag in Hengelo gezocht naar een vuurwapen. De politie probeert een weggegooid wapen op te sporen zodat het niet alsnog in verkeerde handen terecht komt. Deze zoektocht heeft helaas niets opgeleverd.

Daarnaast is de politie nog op zoek naar een man met een lichte huidskleur die vermoedelijk deze 5 juli tussen 23:00 uur en kort na middernacht voor een persoon een taxi heeft gebeld op of nabij het station in Hengelo. Deze beller is geen verdachte, maar de politie wil graag met hem in contact komen. 

De politie heeft inmiddels veel mensen gesproken en er zijn nu in totaal twee personen aangehouden. De eerder aangehouden verdachte zit nog steeds vast. De tweede verdachte is donderdag 25 augustus heengezonden, maar blijft verdachte in deze zaak, meldt de politie.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,932
Diesel1,902

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden