Clicky


Emirates herintroduceert rechtstreekse A380-service op vluchten naar Auckland en Kuala Lumpur vanaf december

Emirates herintroduceert rechtstreekse A380-service op vluchten naar Auckland en Kuala Lumpur vanaf december
26-08-2022 09:04 | Zakelijk Nieuws | auteur Redactie

AMSTERDAM - Terwijl reizigers op zoek gaan naar hun volgende vakantie, kondigt Emirates een non-stop A380-service aan op vluchten van en naar Auckland en Kuala Lumpur. Vanaf 1 december 2022, herstart de luchtvaartmaatschappij de A380-vluchten op deze route.

Snellere verbindingen

Momenteel vliegt Emirates op beide steden met een gekoppelde Boeing 777-300ER, die een tussenstop maakt in Kuala Lumpur om alvorens door te vliegen naar Auckland. Met de start van de A380 vluchten worden beide steden ontkoppeld en worden rechtstreekse vluchten van en naar Dubai aangeboden. De laatste update van de dienstregeling van de luchtvaartmaatschappij biedt passagiers meer flexibiliteit en de broodnodige beschikbaarheid van stoelen. De nieuwe service biedt tevens meer reismogelijkheden binnen het hele Emirates-netwerk, met kortere transittijden de en snellere verbindingen van en naar Europa, het Midden-Oosten, Zuid-Azië en Afrika.

Langste route op het netwerk

De non-stop vlucht tussen Dubai en Auckland wordt de langste route op het netwerk van Emirates, met een afstand van 14.200 km en een van 's werelds langste non-stop commerciële lijnvluchten. Emirates' rechtstreekse vlucht EK448 van Dubai naar Auckland vertrekt om 10.05 uur en komt de volgende dag om 11.05 uur aan. De terugvlucht vertrekt om 21.15 uur uit Auckland en komt de volgende dag om 05.25 uur aan in Dubai. Alle tijden zijn lokaal. De A380 van Emirates naar Kuala Lumpur, EK 346, vertrekt om 03.30 uur vanuit Dubai en landt om 14.35 uur. EK 343 vertrekt om 01.45 uur uit Kuala Lumpur en komt om 05.05 uur aan in Dubai.

De herintroductie van de iconische A380 van de luchtvaartmaatschappij naar Auckland en Kuala Lumpur, biedt meer keuze voor reizigers die deze bestemmingen willen ontdekken. Tevens geeft het reizigers de kans om de kenmerkende producten en services van de A380 in alle klassen te ervaren.

Memorandum of Collaboration (MoC)

Nieuw-Zeeland verhoogt zijn zichtbaarheid met een wereldwijde campagne op belangrijke markten. Het land wil hiermee meer bezoekers aanmoedigen om de ongelooflijke ervaringen en verbluffende natuurlijke attracties van het land opnieuw te komen beleven. Ook Maleisië is druk bezig met het promoten van het land als unieke reisbestemming. Emirates heeft onlangs een Memorandum of Collaboration (MoC) ondertekend met de Malaysia Tourism Board om inkomend bezoekersverkeer naar het land te ontwikkelen vanuit belangrijke markten in het netwerk van de luchtvaartmaatschappij.

Unieke A380-ervaring

De Emirates A380-ervaring blijft zeer gewild bij reizigers vanwege de ruime en comfortabele cabines, en kenmerkende producten die reizigers de beste ervaringen in de lucht bieden, zoals de Onboard Lounge, First Class suites en Shower Spa. De A380-ervaring wordt altijd afgerond met bekroonde gastvrijheid, regionale culinaire creaties en authentieke smaken evenals het bekroonde inflight entertainmentsysteem van de luchtvaartmaatschappij, ice. Hiermee zijn meer dan 5.000 on-demand entertainment kanalen binnen handbereik van elke reiziger.

De luchtvaartmaatschappij zet de iconische A380 op korte termijn in, in lijn met de groeiende wereldwijde vraag naar luchtvervoer. Momenteel worden 32 bestemmingen bediend met de A380 en in de komende weken en maanden worden er nog meer aangekondigd.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

De rijverboden voor deze week: maandag 22 mei t/m zondag 28 mei

Alle Rijverboden

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,972
Diesel1,656

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Logistieke Marktplaats

Geen advertenties gevonden

meer logistieke marktplaats