Clicky


 


Man uit Brummen overlijdt na onwelwording in politieauto

Man uit Brummen overlijdt na onwelwording in politieauto
25-08-2022 23:52 | Binnenland | auteur ANP

EERBEEK - Een 37-jarige man uit Brummen (Gelderland) is donderdagmiddag overleden in een ziekenhuis, nadat hij onwel was geworden in een politieauto. De man werd eerder op de middag aangehouden nadat hij in verwarde toestand aanbelde bij mensen in Eerbeek, een dorp in de gemeente Brummen. Hij werd geboeid in de politieauto gezet, met de intentie hem over te dragen aan de crisisdienst. Tijdens de autorit werd de man onwel.

In de auto hebben agenten geprobeerd de man te reanimeren. Hij werd vervolgens per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis, waar hij is overleden.

De Rijksrecherche stelt een onderzoek in naar het voorval, aangezien de man in een politiewagen onwel werd. Uit dat onderzoek moet blijken waardoor de man is overleden. Tot dat onderzoek is afgerond doet de politie geen verdere uitspraken over de zaak.

Donderdag overleed ook een man die eveneens onwel was geworden. Dat gebeurde een week eerder in een politiewagen in Borne (Overijssel). Deze man werd vorige week donderdag aangehouden door agenten omdat hij met drugs op achter het stuur zat. Tijdens het vervoer naar het politiebureau werd hij onwel en is hij naar het ziekenhuis gebracht, waar hij overleed.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,244
Diesel2,086

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Logistieke Marktplaats

Geen advertenties gevonden

meer logistieke marktplaats