Clicky


Twee aanhoudingen voor bedreiging van maaltijdbezorger

Twee aanhoudingen voor bedreiging van maaltijdbezorger
24-08-2022 12:30 | Binnenland | auteur Redactie

VLAARDINGEN - Een maaltijdbezorger is dinsdagmiddag bij het afleveren van zijn bezorging bij een woning aan de Gedempte Biersloot in Vlaardingen bedreigd met een vuurwapen. De politie hield kort daarna twee mannen van 27 en 62 jaar aan. Bij doorzoeken van de woning is geen vuurwapen aangetroffen.

Een 17-jarige maaltijdbezorger kreeg de schrik van zijn leven toen hij dacht gewoon zijn maaltijd af te leveren bij een woning aan de Gedempte Biersloot in Vlaardingen. Toen de bezorger aanbelde deed een bewoner de deur open en bedreigde daarbij de bezorger met een vuurwapen en griste de bestelling uit zijn handen.

De jongen vluchte naar het restaurant waar hij voor werkt en belde de politie. Die kon niet veel later de twee bewoners van 27 en 62 jaar aanhouden. Dit gebeurde door de Team Parate Eenheid, het Arrestatie Team is ook nog kort aanwezig geweest ter ondersteuning maar hebben verder geen actie hoeven ondernemen, meldt de politie.

De woning is doorzocht op de aanwezigheid van een vuurwapen. Dit is niet aangetroffen. De verdachten zijn gehoord. De man van 62 jaar is geen verdachte meer.

De politie doet verder onderzoek naar wat zich daar heeft afgespeeld.

Er is nog veel onduidelijk rondom de toedracht van de bedreiging en wat zich daar precies heeft afgespeeld. De politie komt daarom graag in contact met omwonenden die iets gezien of gehoord hebben van dit voorval.