Clicky


Politie arresteert man die twee keer terras oprijdt in Renesse

Politie arresteert man die twee keer terras oprijdt in Renesse
24-08-2022 09:44 | Misdaad | auteur Redactie

RENESSE - De politie heeft een 51-jarige man uit Hellevoetsluis aangehouden die er van wordt verdacht dat hij in de nacht van dinsdag op woensdag twee keer een terras op is gereden aan de Hogezoom in Renesse. Een vrouw raakte daarbij gewond en ter plaatse geholpen door ambulancepersoneel.

De aanleiding zou een conflict met het personeel van een horecazaak zijn geweest. Kort daarna stapte de man in de auto en reed het terras op. Hij ging er daarna vandoor in de richting van de Jan van Renessseweg waar hij zelf uit de auto stapte.

Toen de agenten hem daar aantroffen kwam de man op ze af met een vermoedelijk steekwapen in zijn hand. Omdat de verdachte niet luisterde naar instructies van de agenten werd het stroomstootwapen ingezet en werd de man gepepperd. Daarna werd hij aangehouden en overgebracht naar het bureau. Wat er precies is gebeurd, wordt nu door de politie onderzocht. 

Omdat het een warme avond was hebben waarschijnlijk veel mensen het zien gebeuren op het drukke terras. De politie roept getuigen op om zich te melden