Clicky

 
Transport Online - Renault onthult binnenkort de Hippie Caviar Motel specifiek voor de reislustige avonturiers

Renault onthult binnenkort de Hippie Caviar Motel specifiek voor de reislustige avonturiers

Renault onthult binnenkort de Hippie Caviar Motel specifiek voor de reislustige avonturiers
23-08-2022 14:33 | Auto | auteur Redactie

SCHIPHOL-RIJK - Renault onthult binnenkort de Hippie Caviar Motel, een conceptauto op basis van de volledig nieuwe Kangoo L2 E-Tech electric. De auto is getransformeerd tot een veelzijdige, duurzame en uitnodigend luxueuze camper die avontuurlijke en sportieve reizigers alle ruimte biedt om eropuit te trekken. Renault zet met deze conceptauto een nieuwe stap in zijn strategie voor de ontwikkeling van avontuurlijke vrijetijdsauto’s.

Met de Hippie Caviar Motel conceptauto spreekt Renault specifiek de reislustige avonturiers aan. De auto is gebaseerd op de Renault Kangoo E-Tech electric en biedt een actieradius van 285 kilometer[1]. In slechts 30 minuten opladen is het rijbereik onderweg met 170 kilometer[1] uit te breiden. Zo brengt deze behendige alleskunner zijn reizigers moeiteloos van hotspot naar hotspot.

De Hippie Caviar Motel is voorzien van slimme opbergmogelijkheden. Voor sportieve uitrusting is voldoende ruimte, zowel in als aan de buitenzijde van de auto. De conceptauto is niet alleen voorzien van een imperiaal om ski’s te vervoeren, maar ook van een gigantisch panoramisch zonnedak. Dankzij de achterbank, die neerklapbaar is en dan een eenpersoonsbed vormt, kun je bijzonder comfortabel genieten van de sterrenhemel.

Natuurlijk laat de Hippie Caviar Motel ook veel voorbeelden zien van de strategie van Renault om de CO2-uitstoot gedurende de gehele levenscyclus van de auto zo beperkt mogelijk te houden. Natuurlijk met de volledig elektrische aandrijving, maar ook bijvoorbeeld de vloer en opbergruimten, die vervaardigd zijn uit gerecylclede banden en kurk.

Het groeiende verlangen naar reizen en natuurbeleving inspireerde Renault al eerder om op basis van de nieuwe Renault Trafic de Hippie Caviar Hotel te ontwikkelen. Ook deze innovatieve camper-conceptauto brengt idyllische avonturen binnen handbereik. Onderweg voelt de auto net zo comfortabel en riant als een 5-sterrenhotel. Om de honger naar avontuurlijke reizen te stillen introduceerde Renault vorig jaar de Renault Trafic SpaceNomad.

Renault presenteert de Hippie Caviar Motel tijdens de IAA Transportation-bedrijfsautobeurs in Hannover.

[1] Onder voorbehoud van certificering

Foto's

 • Hendrik Kelholt
  Hendrik Kelholt
 • Van Dodewaard
  Van Dodewaard
 • J.Roeland
  VAN DEN BOSCH
 • J.Roeland
  OTTEN


Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Verkeersinformatie


  Actuele wachttijd Eurotunnel


  Andere Europese Landen


  Overige Verkeersinformatie

  Actuele Brandstofprijzen
  Euro951,987
  Diesel1,758

  Aangeleverd door UnitedConsumers

  Meer brandstofprijzen

  Truckoccasions