Clicky

 
Transport Online - PvdA rouwt om overlijden 'slimme en betrokken' Bram Peper

PvdA rouwt om overlijden 'slimme en betrokken' Bram Peper

PvdA rouwt om overlijden 'slimme en betrokken' Bram Peper
20-08-2022 23:45 | Binnenland | auteur ANP

DEN HAAG - De PvdA rouwt om het overlijden van oud-burgemeester en oud-minister Bram Peper die jarenlang politiek actief was voor de sociaaldemocratische partij. "We gaan zijn scherpe blik en enorme betrokkenheid missen", meldt de PvdA op Twitter. "Onze gedachten gaan uit naar zijn nabestaanden."

Partijleider Attje Kuiken spreekt van een "zeer verdrietig bericht". Peper "stond aan de basis van het Rotterdam zoals we het nu kennen en zal door ons en veel Rotterdammers en Nederlanders worden gemist", schrijft ze. "Mijn gedachten zijn bij zijn familie en vrienden."

Ook partijvoorzitter Esther-Mirjam Sent staat zaterdagavond stil bij het overlijden van Peper. "Tijdens mijn laatste bezoek aan hem stond zijn deur wagenwijd open. Hij sprak bezorgd over de afbraak van de overheid en pleitte juist voor een sterke staat." Sent noemt de voormalig burgemeester "opmerkzaam, slim en betrokken. We gaan je missen, Bram."

Eurocommissaris Frans Timmermans twittert: "Dag goede Bram, we zullen je missen. Getalenteerd voetballer, begenadigd socioloog, leider van Rotjeknor. Wat kon jij schrijven! En leven! Principieel maar niet dogmatisch, werkend aan een samenleving van en voor iedereen. Dank voor je kameraadschap en vooral: voor je humor."

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,986
Diesel1,890

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden