Clicky

 
Transport Online - Man veroordeeld voor aanranding en schennis plegen in sauna

Man veroordeeld voor aanranding en schennis plegen in sauna

Man veroordeeld voor aanranding en schennis plegen in sauna
19-08-2022 14:56 | Misdaad | auteur Redactie

ARNHEM - De rechtbank veroordeelt een 27-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats in Nederland tot een gevangenisstraf van vier maanden waarvan twee maanden voorwaardelijk. De man maakte zich in een sauna schuldig aan een aanranding en schennis plegen.

Op 5 juli 2020 betaste de man in een sauna in Nijmegen een jonge vrouw. Daarnaast waren er twee incidenten waarbij hij vrouwen aankeek en daarbij zijn geslachtsdeel vasthield.

De rechtbank vindt dat de man respectloos heeft gehandeld richting de vrouw en zich die dag in de sauna erg ongepast gedroeg. De rechtbank neemt het de man kwalijk dat hij geen rekening heeft gehouden met de mogelijke impact op de vrouw. Ook schond de man het recht van de vrouw op lichamelijke integriteit.

Volgens de rechtbank is een onvoorwaardelijke gevangenisstraf op zijn plaats. Bij het opleggen van de straf houdt de rechtbank er rekening mee dat het al bijna twee jaar geleden is dat de strafbare feiten plaatvonden. De rechtbank legt daarom een gevangenisstraf op van vier maanden waarvan twee voorwaardelijk, met een proeftijd van twee jaar. Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,924
Diesel1,726

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions