Clicky

 
Transport Online - Rhenus neemt Deense DKI Logistics en DKI Automatic over

Rhenus neemt Deense DKI Logistics en DKI Automatic over

Rhenus neemt Deense DKI Logistics en DKI Automatic over

MONTABAUR - Rhenus Warehousing Solutions heeft een overeenkomst getekend voor de overname van het Deense bedrijf DKI Logistics A/S en DKI Automatic A/S (beiden samen DKI). De logistieke dienstverlener is gespecialiseerd in complete warehousing- en supply chain-oplossingen met op maat gemaakte value added services. Met de overname breidt Rhenus Warehousing Solutions haar aanwezigheid in Europa uit naar de Scandinavische landen.

DKI, opgericht in 2001, is nu een van de meest toonaangevende externe logistieke dienstverleners in Denemarken met 350 medewerkers. DKI heeft zeven warehouselocaties verspreid tussen het hoofdkantoor in de havenstad Horsens en de steden Herning en Køge. Met meer dan 280.000 vierkante meter opslagruimte biedt DKI verschillende inbound-, opslag-, orderafhandelings- en transportdiensten voor de Deense markt. Tot haar klantenkring behoren bedrijven uit de sectoren zorg, FMCG, meubelen, kleding, huishoudelijke apparaten en doe-het-zelfproducten.

Om de continue groei van de afgelopen jaren op te vangen, heeft DKI voortdurend geïnvesteerd in geautomatiseerde technologieën zoals AGV's, robots, transportbanden en shuttlesystemen. Over het algemeen kenmerken de zeven DKI-magazijnen zich door een hoge mate van automatisering bij het picken, verpakken en sorteren. Er wordt momenteel een nieuw magazijn gebouwd en zal naar verwachting eind 2022 worden voltooid; een ander staat gepland voor het komende jaar.

De overname is onderhevig aan goedkeuringen van regelgevende instanties en de afronding wordt verwacht in het vierde kwartaal van 2022.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,081
Diesel2,083

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden