Clicky

 
Transport Online - Rutte erg bezorgd over koopkracht van de Nederlanders

Rutte erg bezorgd over koopkracht van de Nederlanders

Rutte erg bezorgd over koopkracht van de Nederlanders
18-08-2022 15:08 | Politiek & Verkiezingen | auteur ANP

ARNHEM - Minister-president Mark Rutte is erg bezorgd over de koopkracht van de Nederlanders. Hij noemt dat een heel serieus probleem, waar een oplossing voor moet komen. Dat zei de premier na afloop van het stikstofoverleg van onderhandelaar Johan Remkes met de bankensector. Rutte en een aantal andere bewindslieden waren daarbij.

Rutte zei nog niet aan welke oplossingen het kabinet denkt. Dat is volgens hem een proces dat niet morgen klaar is. Het kabinet moet meerdere vraagstukken oplossen. Het financiële vraagstuk hoort daarbij, zei hij. De oplossingen voor de verschillende crises in Nederland moeten met elkaar in balans zijn, vindt hij. Het coalitieoverleg van donderdagavond in het Catshuis in Den Haag zal zich echter met name concentreren op een vooruitblik naar de begroting, aldus de premier.

Rutte had donderdag een goed gesprek met de bankensector. "We moeten met alle betrokkenen kijken naar de enorme verandering die de boeren te wachten staat. Het moet ook in de toekomst een sterke sector blijven. Iedereen moet daar een bijdrage aan leveren."

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,080
Diesel2,084

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden