Clicky

 
Transport Online - BAM gaat A-pier Schiphol afbouwen

BAM gaat A-pier Schiphol afbouwen

BAM gaat A-pier Schiphol afbouwen

SCHIPHOL - Schiphol heeft het project voor het afbouwen van de A-pier definitief gegund aan BAM Bouw en Techniek. Tijdens de aanbestedingsprocedure heeft BAM Bouw en Techniek overtuigend laten zien de capaciteit in huis te hebben om deze opdracht aan te nemen. De focus van de aanbestedingsprocedure lag op de samenwerking binnen een geïntegreerd bouwteam en stakeholder management.

Vanaf september start BAM met de werkzaamheden. Schiphol en BAM zullen in de eerste fase van het project een planning overeenkomen en vaststellen wat de verwachte kosten zijn voor het afbouwen van de pier. Als een van de vaste onderhoudsaannemers en bij eerdere grote bouwprojecten op Schiphol heeft BAM al laten zien dat zij grote bouwopdrachten in een complexe luchtvaartomgeving kunnen uitvoeren. 

Duurzaamste pier

De nieuwe pier wordt de duurzaamste van Schiphol. Onder meer door gebruik van biomateriaal, isolerend glas en hergebruik van plastic en marmergruis. Ook liggen op het dak van  de pier 5.000 m2 zonnepanelen en wordt voor bijvoorbeeld het doorspoelen van het toilet gebruik gemaakt van regenwater.

Foto's

 • KLM Touringcar
  KLM Touringcar
 • Sipke Appel
  PH-KVG (MSN 20211)
 • Sipke Appel
  PH-CKA (MSN 33694)
 • Sipke Appel
  Reg: F-GKXZ (MSN 4137)

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,080
Diesel2,084

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden