Clicky

 
Transport Online - Dance Valley-directeur ontkent beschuldigingen van verkrachting

Dance Valley-directeur ontkent beschuldigingen van verkrachting

Dance Valley-directeur ontkent beschuldigingen van verkrachting
17-08-2022 14:52 | Showbizz | auteur ANP

DEN HAAG - United Dance Company-eigenaar Brian B. is onlangs in Spanje aangehouden op verdenking van verkrachting. In een woensdag uitgebrachte verklaring ontkent hij de beschuldigingen aan zijn adres stellig.

"Het klopt dat ik eerder dit jaar in Spanje ben aangehouden, maar in de strafprocedure die naar aanleiding van de beschuldigingen heeft plaatsgevonden, waarin beide versies van het verhaal werden gehoord, ben ik door de Spaanse rechter vrijgelaten", zo schrijft B. in een verklaring. "Ik ontkende, en ontken nog steeds de beschuldigingen van deze vrouw", aldus B.

Een 52-jarige Spaanse vrouw heeft op Instagram gezegd dat zij door B., die onder andere Dance Valley en Dutch Valley organiseert, is verkracht in haar woning in Madrid. De vrouw zegt ook dat hij daar tot een paar weken geleden voor heeft vastgezeten in Spanje.

Op Instagram schreef de vrouw, Carol Sepúlvada, op 10 april door B. te zijn verkracht. Hij liep na een avond in een bar mee naar haar appartement, volgens Sepúlvada omdat hij een kunstwerk in haar huis wilde zien waar de twee het over hadden gehad. "Hij duwde mij het huis in en verkrachtte me hardhandig", schrijft de vrouw, die zegt kort daarvoor behandeld te zijn voor baarmoederhalskanker. "Na heel veel 'nee' roepen en geblaf van mijn hond ging hij weg. Hij zou me vermoorden als ik iets zou zeggen."

B. zegt de uitkomst van de procedure "met vertrouwen" tegemoet te zien en onthoudt zich verder van commentaar.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,080
Diesel2,084

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden