Clicky

 
Transport Online - Auto wordt meerdere keren van achteren geramd op A9, getuigen gezocht

Auto wordt meerdere keren van achteren geramd op A9, getuigen gezocht

Auto wordt meerdere keren van achteren geramd op A9, getuigen gezocht

VELSEN - Een 30-jarige vrouw heeft maandagochtend rond 08.45 uur flinke angsten uitgestaan op de A9. Een andere automobilist heeft haar auto twee keer hard geramd tegen de achterkant en drie keer aangetikt.

De vrouw reed met ongeveer 100 kilometer per uur op de middelste rijstrook in zuidelijke richting. Achter haar zag de vrouw een zwartkleurige stationwagen rijden. Daarin zaten drie mannen van 20 tot 30 jaar oud. De bestuurder had kort donker haar en droeg een zonnebril. Plotseling verhoogde deze man zijn snelheid en ramde het voertuig van het slachtoffer twee keer hard van achteren. Daarna werd haar auto nog drie keer aangetikt.

Daarna werd vrouw ingehaald en ging het voertuig hinderlijk voor haar rijden. Bij hectometerpaal 46,1 heeft het slachtoffer haar voertuig tot stilstand laten komen om van haar belagers af te komen. Daarna is de vrouw doorgereden naar de brug over het Zijkanaal C. en heeft de politie gebeld. Het voertuig met de drie mannen is doorgereden.

De politie zoekt getuigen van dit incident. Meerdere bestuurders moeten dit gezien hebben. Ook is de politie op zoek naar dashcambeelden van dit tijdstip op de A9. Mensen met informatie kunnen bellen met 0900-8844.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,008
Diesel1,960

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden