Clicky

 
Transport Online - Automobilist aangehouden na inrijden op voetganger

Automobilist aangehouden na inrijden op voetganger

Automobilist aangehouden na inrijden op voetganger
17-08-2022 10:42 | Misdaad | auteur Redactie

SINT WILLEBRORD - De politie heeft dinsdagavond rond 23.13 uur een 30-jarige man uit Sint Willebrord aangehouden die mogelijk opzettelijk een voetganger zou hebben aangereden, meldt de politie.

Rond 22.00 uur kreeg de politie een melding van een aanrijding op het Emmausplein binnen. Daar zou mogelijk een conflict aan vooraf gegaan zijn. Er leek opzet in het spel te zijn. De bestuurder was er met zijn auto vandoor gegaan en had het slachtoffer, een 25-jarige Roosendaler, gewond achter gelaten.

Na een zoektocht werd de auto even later gevonden in Hoeven, maar de bestuurder, die inmiddels op last van de officier van justitie moest worden aangehouden, nog niet. De auto is in beslag genomen.

De verdachte bleek zich in een nabijgelegen sloot verstopt te hebben. Hij is aangehouden en overgebracht naar het cellencomplex. De man weigerde daar mee te werken aan het laten afnemen van bloed en speeksel. Hij is voor verder onderzoek ingesloten. Het slachtoffer is voor behandeling aan zijn verwondingen meegenomen naar het ziekenhuis.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,068
Diesel2,070

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden