Clicky

 
Transport Online - Hennepplantage ontdekt in woning na harde knal

Hennepplantage ontdekt in woning na harde knal

Hennepplantage ontdekt in woning na harde knal
16-08-2022 11:56 | Binnenland | auteur Redactie | Esther van der Wal

AMSTERDAM - In een woning aan de Florijn in Amsterdam Zuidoost heeft de politie dinsdagochtend een hennepplantage ontdekt, nadat er eerder die ochtend een luide knal was gehoord. Bij deze knal zijn enkele ramen van omliggende woningen gesneuveld. Er zijn geen gewonden. De politie doet onderzoek en komt graag in contact met mensen die meer informatie hebben over de mogelijke explosie en/of de plantage.

Omstreeks 05:50 uur klonk er een harde knal bij een huurwoning aan de Florijn. Diverse eenheden kwamen ter plaatse, waaronder de recherche en de forensische opsporing. Na nader onderzoek ontdekken de politieagenten een voormalige hennepplantage aan, waar op het moment van aantreffen geen planten meer stonden. Stroomleverancier Liander onderzoekt of er illegaal stroom is afgetapt.

Kort na de melding rend een nog onbekende man, wellicht de verdachte, hard weg. Deze man heeft mogelijk iets te maken met de knal van 05.50 uur. De recherche doet onderzoek naar wie, wat of welk voorwerp de gehoorde knal veroorzaakt heeft, alsmede naar de aangetroffen plantage – en of deze beide incidenten iets met elkaar te maken hebben.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,088
Diesel2,090

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden