Clicky

 
Transport Online - Hard geluid zorgt voor paniek op Las Vegas Airport [+video]

Hard geluid zorgt voor paniek op Las Vegas Airport

Hard geluid zorgt voor paniek op Las Vegas Airport [+video]
14-08-2022 19:14 | Buitenland | auteur Redactie

LAS VEGAS - Een vooralsnog onbekend maar hard geluid heeft zondagochtend, plaatselijke tijd, voor paniek gezorgd op Las Vegas Airport. De politie van Las Vegas zei dat de berichten over een schietpartij ongegrond waren. Vele passagiers vluchten de terminal uit nadat ze het geluid hadden gehoord.

“Meldingen van een schietpartij zondagochtend op Harry Reid International Airport zijn ongegrond”, tweette de Las Vegas Metropolitan Police Department. "Het geluid is vermoedelijk veroorzaakt door een onhandelpaar persoon", aldus de politie. “Die persoon zit momenteel vast.”

"Een hard geluid heeft vanmorgen paniek veroorzaakt op Harry Reid International Airport en een veiligheidsincident veroorzaakt", zei de luchthaven in Paradise, Nevada. "We waarderen het geduld van degenen die vandaag reizen."

De luchthaven waarschuwde reizigers voor vertragingen.

"Vluchten zullen weer vertrekken als meerdere hallen zijn vrijgemaakt, en alle passagiers moeten worden gescreend/opnieuw gescreend worden bij de veiligheidscontroles voordat ze aan boord mogen van het vliegtuig", aldus een vervolgtweet.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,080
Diesel2,084

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden