Clicky

 
Transport Online - Veel rook- en roetschade in dc Picnic in Rotterdam [+foto's]

Veel rook- en roetschade in dc Picnic in Rotterdam

Veel rook- en roetschade in dc Picnic in Rotterdam [+foto's]
14-08-2022 09:56 | Brand | auteur ANP

ROTTERDAM - [update 14:25 uur] Een bezorgpunt (hub) van onlinesupermarkt Picnic aan de Vlambloem in Rotterdam heeft zondagochtend veel rook- en roetschade opgelopen door een brandje na kortsluiting. De klanten in de regio hebben bericht gekregen dat hun boodschappen zondag niet worden geleverd. Voor de komende dagen wordt geprobeerd de boodschappen vanuit andere locaties te bezorgen. "Een heel gepuzzel", zegt topman Michiel Muller van Picnic.

Een medewerker constateerde zondagochtend bij binnenkomst dat het pand vol rook stond. Binnen was door kortsluiting een kleine brand ontstaan. De sprinklerinstallatie had die vlammen snel geblust. Eén persoon had rook ingeademd en is nagekeken door ambulancepersoneel. Binnen stonden ongeveer tien autootjes.

Het pand aan de Vlambloem is een zogenoemde bezorghub. Vanuit de Picnic-distributiecentra gaan de boodschappen naar zo'n punt vanwaaruit ze in de omgeving (in dit geval Prins Alexander) aan de deur worden bezorgd. Al die boodschappen waren nog niet aan de Vlambloem gearriveerd, zegt Muller.

Medio juli kampte Picnic ook al met een brand. Op 11 juli was er na een grote uitslaande brand veel schade in het distributiecentrum in Almelo. Daardoor kon de supermarkt wekenlang geen bestellingen leveren in de regio. Muller: "Dat ging om een hele grote brand waarna alles weg was. Dat is nu niet het geval."

Foto's

  • J.Roeland
    KLG EUROPE


Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,924
Diesel1,726

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions