Clicky


Verdachte aangehouden voor mogelijke betrokkenheid bij overlijden 46-jarige man in Erm

Verdachte aangehouden voor mogelijke betrokkenheid bij overlijden 46-jarige man in Erm
13-08-2022 19:28 | Binnenland | auteur Redactie

ERM - Agenten kregen zaterdagochtend rond 10 uur een melding binnen vanaf een recreatiepark aan de Steenbakkersweg in Erm. Daar was het lichaam aangetroffen van een overleden man. Mogelijk is hij door een misdrijf om het leven gekomen. Een 45-jarige man wordt verdacht van betrokkenheid bij zijn overlijden, meldt de politie.

Omdat het lichaam van de man onder verdachte omstandigheden werd gevonden, startte de politie direct een onderzoek. Dit om zijn identiteit te achterhalen en de toedracht rondom zijn overlijden te onderzoeken, Hiervoor kwam onder andere de Forensische Opsporing naar de vindplaats van het lichaam voor sporenonderzoek. Ondertussen werd gesproken met mensen uit de omgeving.

Hierna kon vastgesteld worden dat het slachtoffer een 46-jarige man is, die op het recreatiepark woont. Uit het onderzoek bleek ook dat de man mogelijk door een misdrijf om het leven gekomen is. Later op de dag werd een 45-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden. Hij wordt verdacht van mogelijke betrokkenheid bij de dood van de man. Hij zit vast en wordt verhoord.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,187
Diesel1,958

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions