Clicky


 


André Hazes kiest partij voor Rachel na uitspraken Roxeanne

André Hazes kiest partij voor Rachel na uitspraken Roxeanne
13-08-2022 10:38 | Showbizz | auteur ANP

AMSTERDAM - André Hazes neemt het op voor zijn moeder Rachel na de uitspraken die zijn oudere zus Roxeanne donderdagavond deed in Beste Zangers. "Ik hoop oprecht dat je je niet gek laat maken door uitspraken van iemand die jou op alle mogelijke manieren klein probeert te krijgen", schrijft de 28-jarige zanger onder een Instagram-post van zijn moeder.

"Ma, met pijn in mijn hart en plaatsvervangende schaamte heb ik deze berichten vanuit het buitenland over je moeten lezen", begint André zijn verhaal. "Je hebt voor ons gezorgd en gevochten als een leeuwin toen we klein waren en ik kan mij als 1 van jouw 2 kinderen totaal niet vinden in de beweringen die er over je gedaan zijn. Ik ben dankbaar voor wat jij hebt weten te maken van onze rommelige jeugd en de prestatie die je hebt geleverd door mij te maken wie ik nu ben. En van mij krijg je daar eeuwig respect voor terug."

In Beste Zangers vertelde Roxeanne donderdag over de "nare vorm van heimwee" die ze opliep door "trauma's uit haar jeugd". Roxeanne zei dat ze "de grootste klap" uit haar jeugd kreeg toen haar moeder een boek schreef na het overlijden van haar vader. "Toen heb ik mijn moeder negen maanden niet bij me gehad. Juist op het moment dat je haar zo nodig hebt om te rouwen." Daar hield de dochter van de overleden volkszanger naar eigen zeggen een "enorme knauw" aan over.

Rachel liet eerder aan RTL Boulevard weten dat zij de uitspraken van haar dochter beschouwt als "rijke fantasie van een toen nog jong meisje". Later deelde Rachel een statement waarin ze zei "vol verbazing" kennis te hebben genomen van de uitspraken van haar dochter.

Moeder en dochter Hazes hebben al langere tijd een slechte band met elkaar. Rachel wil dat Roxeanne getuigt in een rechtszaak die zij heeft aangespannen tegen twee van haar voormalige zakenpartners. De rechter besloot dat Roxeanne in oktober moet getuigen, maar zij heeft al meermaals laten weten dat ze niet wenst te komen en dat ook niet van plan is.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,273
Diesel2,090

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions