Clicky

 
Transport Online - Zware hersenschade bij actrice Anne Heche, zal niet meer bijkomen

Zware hersenschade bij actrice Anne Heche, zal niet meer bijkomen

Zware hersenschade bij actrice Anne Heche, zal niet meer bijkomen
12-08-2022 10:12 | Showbizz | auteur ANP

LOS ANGELES - De Amerikaanse actrice Anne Heche heeft ernstige hersenschade opgelopen als gevolg van het ongeluk waarbij ze met haar auto een woning inreed. De 53-jarige actrice die al sinds maandag in coma ligt, zal het waarschijnlijk niet overleven, liet een woordvoerder van haar familie aan verschillende Amerikaanse media weten.

"Het is al lang haar keuze om haar organen te doneren en ze wordt in leven gehouden om te bepalen of ze levensvatbaar zijn", vervolgde de vertegenwoordiger.

Heche reed vorige week in Los Angeles met haar auto een woning binnen. Het ongeluk veroorzaakte een brand en de actrice werd na de botsing in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht. De politie van Los Angeles meldde eerder dat er sporen van verdovende middelen in haar bloed zijn aangetroffen.

Heche werd begin jaren 90 bekend als actrice in de soap Another World. Later speelde ze in films als Donnie Brasco, Six days seven nights en Wag the dog. Eind jaren 90 had Heche een relatie met Ellen DeGeneres.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,986
Diesel1,890

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden