Clicky

 



Strandtent Beachclub 8 in Rockanje gaat in vlammen op

Strandtent Beachclub 8 in Rockanje gaat in vlammen op
12-08-2022 09:55 | Binnenland | auteur ANP

ROCKANJE - [update 17:40 uur] Door een grote brand in het Zuid-Hollandse Rockanje is vrijdag een strandtent aan de Swinsesdreef tot de grond toe afgebrand. De brandweer was nog uren bezig met nablussen en gaf kort voor 17.00 uur het sein brand meester.

De brand brak vrijdagochtend vroeg door nog onbekende oorzaak uit in de strandtent. Het pand was niet meer te redden, aldus de brandweer. "Je ziet de vlammen uit het pand slaan", zei een woordvoerder.

Alles werd uit de kast gehaald om te voorkomen dat het vuur zou overslaan naar de duinen. Onder meer een drone werd ingezet om de warmste delen van de brand te ontdekken, zodat de brandweer kon zien waar extra inzet nodig was en het duingebied nat moest worden gehouden.

Aangezien de brand woedde in een natuurgebied, kostte het enige moeite om er bluswater bij te krijgen. Het water werd van een afstand naar de brand gebracht met speciale wagens en door grote slangen die verbonden zijn met tankwagens bij het vuur. "Die slangen zijn zo dik, daar kunnen geen auto's overheen", aldus een woordvoerder. De 1e Slag, een van de toegangswegen naar het badstrand van Rockanje, was daarom urenlang afgesloten.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,156
Diesel1,981

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Logistieke Marktplaats

Geen advertenties gevonden

meer logistieke marktplaats