Clicky

 
Transport Online - Pallit lanceert nieuwe elektrische stapelaar

Pallit lanceert nieuwe elektrische stapelaar

Pallit lanceert nieuwe elektrische stapelaar
10-08-2022 17:39 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie | Esther van der Wal

Pallit heeft de nieuwe Li-Ion palletstapelaar op de markt gebracht – de BUDGET-M. Deze elektrische stapelaar is uitermate geschikt voor het vervoer en verplaatsen van goederen van maximaal 1200 kilogram, tot een hoogte van 3 meter. Het is een kosteneffectieve optie en goed alternatief voor een gewone heftruck. Daarmee is de machine uitermate geschikt als instapmodel voor kleine en middelgrote bedrijven met magazijnen, opslag of productieactiviteit waarbij zware lasten verplaatst moeten worden.

Nauwkeurige, soepele bediening in smalle ruimtes

De rijsnelheid en wendbaarheid van de 3000 mm elektrische stapelaar van Pallit.nl is zeer nauwkeurig te bedienen en gemakkelijk hanteerbaar. De dissel is ergonomische gevormd en zorgt voor een soepele bediening. Hierdoor neemt de productiviteit van de machine toe. De bedrijfsurenteller, batterijlaadindicator, noodstopschakelaar en sleutel zijn allemaal centraal geplaatst. Dankzij de compacte afmetingen is de Li-Ion uitermate functioneel in kleine, smalle opslag- en productiefaciliteiten. Daarbij is de besturingseenheid waterdicht en zijn de gebruikte materialen bestand tegen extreme omstandigheden. Hiermee is de truck ook geschikt voor gebruik in ruimtes met kou, stof en vocht; denk aan productiehallen en koelcellen.

Banden

Dit model is voorzien van polyurethaan (PU) banden die gemakkelijk wendbaar zijn. Deze banden hebben een hoge mate van slijtvastheid en bieden een zeer goede grip. Daarbij rolt het gemakkelijk, soepel en stil. Dankzij de lage bodemvrijheid (24 mm tot de onderkant van de vork) is de kans op verwondingen in het voetgebied zo laag mogelijk. Let er wel op dat deze truck daardoor alleen op gladde, vlakke oppervlakken kan worden gebruikt, zoals industriële vloeren.

Laadvermogen

Het laadvermogen van deze stapelaar is tot 1200 kg en tot een maximale hefhoogte van 3000 mm. Voor zwaardere lasten op grotere hoogten (vanaf 2,5 meter) is de ECO-versie uitermate geschikt.

Veelzijdig inzetbaar

De Li-Ion 3000 mm elektrische stapelaar is ook ideaal voor order-picking, aangezien de vorken kunnen worden ingesteld op een ergonomische werkhoogte. De lengte van de vork is 1150 mm en de buitenbreedte 570 mm. De truck heeft een draaicirkel van slechts 1366 mm (rechts). Hiermee kan de machine gebruikt worden voor het picken, transport of stapelen van een breed scala aan gepalletiseerde goederen in diverse bedrijfsruimten.

Lage operationele kosten en energieverbruik

Deze stapelaar heeft een stevige kap die de techniek maximaal beschermd. De machine wordt geleverd met 2 onderhoudsvrije loodgel accu's die kunnen worden aangesloten op conventionele 230 Volt stopcontacten. De uptime van de accu's is 4 uur en de laadtijd 6 uur. Daarbij heeft de stapelaar een snelle acceleratie en behaalt rijsnelheden tot 4,2 km per uur. Dit maakt een doorlopende, hoge productiviteit mogelijk over korte en middellange afstanden onder lage operationele kosten.

Het optimale instapmodel

De 3000 mm elektrische stapelaar is het perfecte instapmodel dankzij de sterke prijs-prestatieverhouding en de hoge mate van gebruiksvriendelijkheid. Dit geldt met name voor klanten die nieuw zijn op het gebied van industriële trucks en elektrische stapelaar.

Handige kenmerken:

  • Waterdicht en bestand tegen extreme omstandigheden
  • Volledige kuip voertuigbehuizing
  • Veilige, lage bodemvrijheid
  • 0.75 kW motor
  • Twee onderhoudsvrije, 12 volt loodgel accu's
  • Accu's opladen kan conventionele 230 V-stopcontacten
  • Belastbaar tot een helling van 6% (onbelast 8%); op gladde industriële vloeren

Dit was een gesponsord artikel. Ook geïnteresseerd in de mogelijkheden om een gesponsord artikel te plaatsen? Neemt u vrijblijvend contact op!

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,080
Diesel2,084

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden