Clicky

 
Transport Online - Complete loswal in Botlek Rotterdam te koop

Complete loswal in Botlek Rotterdam te koop

Complete loswal in Botlek Rotterdam te koop
10-08-2022 14:24 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie | Esther van der Wal

ROTTERDAM - Een complete loswal in het Botlekgebied in Rotterdam wordt op dit moment via een online verkoop bij inschrijving (tender) verkocht via Troostwijk Auctions. Onder meer gigantische loskranen, stortbunkers, transportsystemen en opslagsilo’s zijn te koop. Op vrijdag 30 september 2022 sluit de tender om 14:00 uur.

In het Botlekgebied van Rotterdam verkoopt RGS Groep in samenwerking met Hoeben Metalen een complete haven-losinstallatie. Er kan via een online verkoop bij inschrijving geboden worden op een Figee multi purpose havenkraan, een Figee dubbelarm-stukgoed havenkraan, drie overslaggrijpers, twee verrijdbare stortbunkers, een compleet transportbandensysteem, en drie opslagsilo's van 3100 M3.

Een tender (een online verkoop bij inschrijving) lijkt op een veiling maar is niet hetzelfde. Kopers kunnen online een bod uitbrengen op de getoonde kavels. Deze biedingen zijn niet zichtbaar op de website. Je kunt als koper ook meerdere biedingen doen op een kavel, maar de volgende bieding moet dan hoger zijn dan je laatste bieding.

Aan het eind van de verkoop bij inschrijving worden de biedingen bekeken en zal de verkoper zo spoedig mogelijk beslissen of de verkochte kavels worden gegund.

Foto's

  • J.Roeland
    KLG EUROPE

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,080
Diesel2,084

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden