Clicky

 
Transport Online - Gewonden bij steekpartij in Rotterdam

Gewonden bij steekpartij in Rotterdam

Gewonden bij steekpartij in Rotterdam
10-08-2022 13:52 | Misdaad | auteur Redactie

ROTTERDAM - Een 29-jarige man is in de nacht van dinsdag op woensdag in Rotterdam gewond geraakt bij een steekpartij. De steekpartij gebeurde op de Brederodestraat. De man is met spoed naar het ziekenhuis vervoerd.

Kort na twaalf uur middernacht kreeg de meldkamer een bericht over een onwelwording op de Brederostraat. Agenten die als eerste op de lcoatie waren troffen een gewonde man aan. De ambulance was snel ter plaatse en bracht de man met spoed naar het ziekenhuis. Het slachtoffer ligt daar nu nog steeds vanwege de behandeling aan zijn steekwonden, meldt de politie.

Het onderzoek naar de oorzaak van de steekpartij is direct opgestart. In de Brederostraat troffen de agenten een tweede gewonde man. Hij kon ter plaatse worden behandeld door de ambulancemedewerkers. Deze 36-jarige man is aangehouden vanwege zijn mogelijke betrokkenheid bij het incident. Hij zit vast en wordt gehoord.

Vandaag gaat de recherche verder met het onderzoek. Er wordt gekeken of er camerabeelden beschikbaar zijn en de politie gaat in gesprek met eventuele getuigen.

Foto's

  • J.Roeland
    KLG EUROPE
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,008
Diesel1,960

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden