Clicky

 
Transport Online - Politie schiet op gewapende man in Nijmegen

Politie schiet op gewapende man in Nijmegen

Politie schiet op gewapende man in Nijmegen
08-08-2022 11:29 | Binnenland | auteur Redactie | Esther van der Wal

NIJMEGEN - [update 16:22 uur] Maandag 8 augustus ontving de meldkamer iets na 11 uur ’s ochtends de melding dat er zich een man met een vuurwapen in de wachtkamer van een instelling voor verslavingszorg aan de Tarweweg zou bevinden. Ook zou een knal vanuit de wachtkamer zijn gehoord.

De politie was enkele minuten na de melding ter plaatse en trof de man in de wachtkamer in het bijzijn van omstanders. Vanaf buiten is contact gezocht met de man. Hij volgde de aanwijzingen niet op en werd door de politiemensen ter plaatse als dreigend ervaren. Nadat ook niet op een waarschuwingsschot werd gereageerd en de man zijn mogelijke wapen op de politie richtte, is door de politie gericht geschoten.

Hierop was de situatie snel onder controle. Aan de man is eerste hulp verleend door de politie, waarna hij met een ambulance naar het ziekenhuis is gebracht. Er zijn geen andere gewonden gevallen. De verdachte is een man van 60 jaar uit Groesbeek.

Onderzoek

Door de Rijksrecherche is een onderzoek opgestart. Zo worden betrokkenen gehoord en wordt sporenonderzoek verricht. Ook wordt onderzocht of de man daadwerkelijk een vuurwapen had. Onderzoek door de Rijksrecherche is gebruikelijk bij schietincidenten door de politie waarbij personen letsel oplopen.

Foto's

 • J.Roeland
  Express Logics
 • Van Meel Service
  Van Meel Service
 • Van Meel Service
  Van Meel Service
 • J.Roeland
  J. WESSELS & Zn

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,986
Diesel1,890

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden