Clicky

 
Transport Online - Serie van 5 nieuwe Kässbohrer kastentrailers met laadklep voor BAS Rent

Serie van 5 nieuwe Kässbohrer kastentrailers met laadklep voor BAS Rent

Serie van 5 nieuwe Kässbohrer kastentrailers met laadklep voor BAS Rent
05-08-2022 17:26 | Nieuw Materieel | auteur Redactie

VEGHEL - BAS Rent heeft onlangs de eerste nieuwe Kässbohrer kastentrailers in gebruik genomen uit een serie van 5. De trailers zijn onder andere voorzien van een geïsoleerd dak en onderschuivende laadklep.

"Steeds meer van onze relaties zien de voordelen van full-service gebruik van transportmaterieel! Eén maandelijkse factuur voor alle kosten rondom de inzet van het betreffende voertuig, gecombineerd met aanvullende diensten zoals een 24/7 internationaal beschikbaar servicenetwerk en een landelijk dekkende haal- en brengservice. Daarbij beschikt de klant over modern materieel volgens de huidige normen", aldus Wessel Verhoeven van BAS Rent.

De samenwerking tussen BAS Rent en Kässbohrer is overigens niet nieuw. "We hebben reeds meerdere kastentrailers in gebruik welke goed presteren, vandaar dat we in de oriëntatie op nieuwe kastgesloten trailers weer bij Kässbohrer uit kwamen. We hebben er alle vertrouwen in dat ook deze trailers volledig voldoen eisen en wensen van onze gebruikers."

BAS Rent biedt, een hoogwaardig en compleet aanbod trucks, terminal trekkers en trailers, beschikbaar voor lange en korte termijn full-service huuroplossingen. Als onderdeel van het BAS ‘Global Truck Concept’ kunnen ze de klant van A tot Z bedienen in zijn/haar behoefte.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,232
Diesel2,102

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden