Clicky


 


Man overleden na vechtpartij in café Rotterdam

Man overleden na vechtpartij in café Rotterdam
05-08-2022 16:54 | Binnenland | auteur Redactie

ROTTERDAM - De 71-jarige man uit Rotterdam die op 22 juli zwaargewond raakte bij een vechtpartij in een café aan de Wolphaertshof in Rotterdam-Zuid is afgelopen week in het ziekenhuis aan zijn verwondingen overleden, meldt de politie vrijdag.

Agenten kregen die vrijdagavond 22 juli rond tien uur de melding binnen dat er bij het café een vechtpartij was geweest. Twee mannen die op dat moment in het café waren kregen binnen ruzie met elkaar, waarna de ruzie buiten verder ging. Er werd over en weer geslagen, tot op enig moment de 71-jarige man naar de grond werd geslagen.

Terwijl de man op de grond lag ging de mishandeling verder. Hij raakte hierdoor zwaargewond aan zijn hoofd en verloor ook het bewustzijn. Het slachtoffer is diezelfde avond naar het ziekenhuis overgebracht. Zijn toestand verslechterde daar en op 1 augustus is de man aan zijn verwondingen overleden.

De recherche is een onderzoek gestart naar de vechtpartij en het overlijden van de man. In dat onderzoek is op 4 augustus een 38-jarige man uit Rotterdam aangehouden als verdachte. Hij was die avond ook in het café aanwezig. De man zit nu vast en wordt komende maandag voorgeleid aan de rechter-commissaris.

 

Foto's

  • J.Roeland
    KLG EUROPE
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,273
Diesel2,090

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions