Clicky

 
Transport Online - Vijf minderjarigen aangehouden voor reeks overvallen op snackbars in Kerkrade

Vijf minderjarigen aangehouden voor reeks overvallen op snackbars in Kerkrade

Vijf minderjarigen aangehouden voor reeks overvallen op snackbars in Kerkrade
05-08-2022 16:38 | Misdaad | auteur Redactie

KERKRADE - Vijf minderjarige verdachten zijn de afgelopen tijd aangehouden voor een reeks overvallen op snackbars in Kerkrade. In juni en juli vonden driel overvallen plaats op snackbars in Kerkrade. Bij deze overvallen werd gedreigd met steek- en vuurwapens en in een enkel geval ook geld buit gemaakt. Er wordt nog onderzocht of er verband bestaat tussen de verschillende onderzoeken, meldt de politie vrijdag.

Op woensdag 15 juni 2022 werd de eigenaar van een snackbar aan de Ursulastraat overvallen onder dwang van een vuurwapen. Twee verdachten zijn gevlucht op een scooter. In dit onderzoek is één verdachte aangehouden. Hij zit nog vast.

Drie weken later, op maandag 4 juli, werd de snackbar aan de Lindenlaan in Kerkrade overvallen. Twee verdachten overvielen de snackbar met messen en vroegen naar geld. De verdachten namen het geld mee en vluchtten vervolgens te voet. Hier heeft de politie twee verdachten aangehouden. Zij worden vrijdag voorgeleid aan de rechter-commissaris.

De laatste overval in deze reeks vond plaats op zondag 17 juli. Hier werd in de middag melding gemaakt van een overval op de snackbar aan de Pastoor van der Heijdenlaan in Kerkrade. Twee omstanders renden nog achter de daders aan, maar konden deze niet meer tegenhouden. Ook in dit onderzoek zijn twee verdachten aangehouden. Een verdachte is geschorst, de ander zit nog vast.

 

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,201
Diesel2,072

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Rijverboden