Clicky

 
Transport Online - Maersk neemt het Deense bedrijf Martin Bencher Group over om de afhandeling van projectlogistiek te versterken

Maersk neemt het Deense bedrijf Martin Bencher Group over om de afhandeling van projectlogistiek te versterken

Maersk neemt het Deense bedrijf Martin Bencher Group over om de afhandeling van projectlogistiek te versterken

KOPENHAGEN - AP Moller - Maersk (Maersk) heeft vandaag, vrijdag 5 augustus, overeenstemming bereikt over de overname van Martin Bencher Group, een in Denemarken gevestigd projectlogistiek bedrijf met hoogwaardige capaciteiten binnen niet-gecontaineriseerde projectlogistiek.

Martin Bencher is opgericht in 1997 en is een logistiek dienstverlener die gespecialiseerd is in projectlogistiek. De kernactiviteiten van Martin Bencher zijn het ontwerpen van end-to-end projectlogistieke oplossingen voor wereldwijde klanten, en de concurrentiekracht van het bedrijf omvat diepgaande branche-expertise, een solide staat van dienst, langdurige relaties met belanghebbenden en een zeer bekwame organisatie.

Met de voorgenomen overname van Martin Bencher introduceert Maersk ook een nieuw product, Maersk Project Logistics. Projectlogistiek is een gespecialiseerd serviceaanbod binnen de wereldwijde logistieke sector dat de combinatie omvat van oplossings gericht ontwerp, speciaal vrachtvervoer en projectbeheerdiensten - inclusief gedetailleerde planning, orkestratie en volgorde van end-to-end zendingen van leveranciers naar bestemmingslocaties.

Een dergelijke service vereist transportcapaciteiten met diepgaande technische specialistische kennis over specifieke supply chain-elementen, zoals de behandeling van overmaatse en speciale liftlading, het uitvoeren van wegonderzoeken en leveringsplanning, evenals het lossen en monteren van de apparatuur op locaties.

Een sterk aanbod van projectlogistieke oplossingen is een belangrijk element voor klanten met logistieke vereisten voor grootschalige projecten in verschillende industriesegmenten, waaronder hernieuwbare energie, pulp en papier, energieopwekking, mijnbouw, auto's, hulp en hulpverlening, door de overheid gecontracteerde logistiek en industriële productie.

Projectlogistiek is niet nieuw voor Maersk, aangezien het bedrijf al over nichecompetenties beschikt, voornamelijk in Europa en Noord-Amerika. Om het serviceaanbod echter uit te breiden en te laten rijpen, zullen bestaande activiteiten worden geconsolideerd tot een wereldwijd productaanbod, wat de klanten ten goede komt.

Samen met de voorgenomen overname van Martin Bencher zal dit Maersk in staat stellen om zijn projectlogistieke capaciteiten aanzienlijk te versnellen en een ongeëvenaard geïntegreerd aanbod te ontwikkelen om bestaande en toekomstige klanten te bedienen, ook binnen nieuwe industrieën.

Martin Bencher Group heeft zijn hoofdkantoor in Aarhus, Denemarken, en is wereldwijd aanwezig op belangrijke locaties middels 31 kantoren in 23 landen, met bijna 170 medewerkers.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,005
Diesel1,957

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden