Clicky


 


Schietincident Roermond vond plaats in relationele sfeer

Schietincident Roermond vond plaats in relationele sfeer
04-08-2022 14:08 | Binnenland | auteur Redactie

ROERMOND - De politie gaat er vanuit dat het schietincident van woensdagavond aan de Kasteel Hillenraedtstraat in Roermond zich binnen de relationele sfeer heeft afgespeeld. De man heeft daarbij de bewoonster van het pand en zichzelf om het leven gebracht, meldt de politie.

Rond 18.30 uur werden schoten gehoord buiten de woning. Het gealarmeerde onderhandelaarsteam kreeg geen contact met de mensen in de woning. Meerdere hulpdiensten werden ingeschakeld en er werd groot opgeschaald. Een eenheid van de Dienst Speciale Interventies kwam ter plekke en ging de woning binnen. Daar troffen zij de beide slachtoffers aan.

De recherche is bezig met het onderzoek naar de achtergrond van het schietincident. Donderdag hebben rechercheurs in de woning aan de Kasteel Hillenraedtstraat onderzoek gedaan. De plaats delict is inmiddels opgeheven en de woning is vrijgegeven aan de nabestaanden van de bewoonster.

Naar aanleiding van de gebeurtenis komen er signalen binnen dat er sprake zou zijn van stalking in deze zaak. De politie kan bevestigen dat dit heeft gespeeld, maar brengt nu in kaart wat er precies wanneer is gebeurd. Dat is onderdeel van het onderzoek, aldus de politie. 

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,273
Diesel2,090

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions