Clicky

 
Transport Online - Man en meisje gewond door incident met speedboot op Oldambtmeer

Man en meisje gewond door incident met speedboot op Oldambtmeer

Man en meisje gewond door incident met speedboot op Oldambtmeer
03-08-2022 12:08 | Ongevallen | auteur ANP

BLAUWESTAD - Op het Groningse Oldambtmeer zijn woensdagochtend een man en een jong meisje gewond geraakt door een incident met een speedboot, meldt de politie. Alle vier opvarenden belandden door nog onduidelijke redenen in het water en werden daarna door de speedboot geraakt. Mogelijk raakte het vaartuig op drift, zegt een politiewoordvoerder.

Er zijn meerdere hulpdiensten uitgerukt naar het meer, waaronder een traumateam. De man is volgens de politie naar het ziekenhuis gebracht met een verwonding aan zijn arm. Het meisje is opgevangen door de hulpdiensten. Wat de aard van haar verwondingen is, is niet bekendgemaakt. De andere twee opvarenden waren een vrouw en een kind. Zij raakten niet gewond.

Het incident gebeurde rond 10.30 in de buurt van het dorp Blauwestad. Er was geen ander vaartuig betrokken, zegt de woordvoerder van de politie. De brandweer hielp de drenkelingen weer op het droge. De politie doet onderzoek naar wat er precies is gebeurd op het meer. Volgens RTV Noord werd de speedboot met de motor aan teruggevonden.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,081
Diesel2,083

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden