Clicky

 Opnieuw explosie bij woning in Den Bosch

Opnieuw explosie bij woning in Den Bosch
31-07-2022 10:24 | Binnenland | auteur ANP

DEN BOSCH - [update 11:09 uur] Voor de tweede keer in een paar dagen tijd is er een explosie geweest bij een huis in Den Bosch. Afgelopen nacht was een huis aan de Stapelen doelwit; in de nacht van dinsdag op woensdag ging een explosief af bij een huis aan de Goedenrade. De straten liggen in elkaars verlengde. De politie meldde woensdag al dat de dader toen mogelijk een ander huis als doelwit had. Het nu getroffen huis, aan de Stapelen, is mogelijk het eerder beoogde doelwit, zo stelt de politie zondag.

Volgens Omroep Brabant was de explosie van afgelopen nacht bij het huis van de vriendin van No Surrender-kopstuk Klaas Otto. Otto zou daar regelmatig zijn gezien, aldus de omroep. De politie kan dit niet bevestigen. De politie onderzoekt of er een verband is tussen de explosies, maar zegt meerdere scenario's open te houden. "Mogelijk is de woning die nu door de explosie werd getroffen het eerder beoogde doelwit, maar dat wordt op dit moment verder onderzocht. Het is echter nog te vroeg om deze conclusie definitief te trekken, dus ook andere scenario’s staan nog open."

RTL Boulevard meldde eerder al dat de dader zich bij de eerste explosie in de straatnaam zou hebben vergist en voor de verkeerde woning met hetzelfde huisnummer zou hebben gestaan.

Bij de explosies raakte niemand gewond, aldus de politie. Het huis aan de Stapelen raakte wel licht beschadigd. Het is nog onbekend wat de oorzaak van de ontploffing was. Zondag zal de politie bij het getroffen huis onderzoek doen.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,160
Diesel1,986

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Logistieke Marktplaats

Geen advertenties gevonden

meer logistieke marktplaats