Clicky


De Slimste Mens trekt ook op vrijdagavond de meeste kijkers

De Slimste Mens trekt ook op vrijdagavond de meeste kijkers
30-07-2022 10:18 | Showbizz | auteur ANP

HILVERSUM - Kennisquiz De Slimste Mens heeft op de laatste vrijdagavond van de maand juli de meeste kijkers weten te trekken. Het succesprogramma van NPO 2 was met 1.553.000 kijkers de concurrentie te slim af, zo blijkt zaterdag uit de nieuwste cijfers van Stichting Kijkonderzoek (SKO).

In de aflevering maakte hiphopartiest Pjotr Golsteyn zijn debuut, beter bekend als Pjotr. Lang heeft zijn deelname aan de quiz met Philip Freriks echter niet geduurd, want in de dagfinale werd hij weggespeeld door Volkskrant-columnist en cabaretier Jasper van Kuyk. Ook hij keert maandag echter niet terug omdat hij inmiddels het maximale aantal van zeven afleveringen had bereikt. Van Kuyk keert wel terug in de finaleweek.

Het op een na best bekeken programma van vrijdag was het NOS Journaal van 20 uur, er schakelden 1.521.000 mensen voor naar NPO 1. De rest van de top 5 was in handen van RTL 4. De familiezender wist met zowel het Half Acht Nieuws (907.000), B&B Vol Liefde (875.000) en Ik weet er alles van (825.000) een prima score neer te zetten. Het nieuwe seizoen van realityserie Een Huis Vol sloot de eerste week af met 788.000 kijkers, goed voor een zesde plaats.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

De rijverboden voor deze week: maandag 5 juni t/m zondag 11 juni

Alle Rijverboden

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,965
Diesel1,651

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions