Clicky

 
Transport Online - DAF dealer Bakker Bedrijfswagens introduceert de nieuwe DAF High Performance XG+

DAF dealer Bakker Bedrijfswagens introduceert de nieuwe DAF High Performance XG+

DAF dealer Bakker Bedrijfswagens introduceert de nieuwe DAF High Performance XG+
29-07-2022 14:14 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie

HOOGEVEEN - DAF dealer Bakker Bedrijfswagens introduceert de nieuwe DAF High Performance XG+. De lijn van Bakker Bedrijfswagens die net iets extra’s biedt voor de echte liefhebber. Passie, aandacht, innovatief, kwaliteit, vrijheid en meesterschap. Enkele kernwaarden waar deze High Performance zich aan meet.

Een unieke gelimiteerde oplage van de nieuwe generatie DAF XG+, enkel en alleen bij DAF dealer Bakker Bedrijfswagens. De schoonheid van deze DAF doet menig oog verblinden. Want laat u niet misleiden door de romantische kleur ‘Rosso Trionfale Metallic Red’, de stijlvolle hoogglans zwarte details maakt deze XG+ tot een robuuste machine.

De enorme leefruimte tezamen met een hoge veiligheid en vele comfort opties maakt deze premium DAF uw rit en/of verblijf onderweg tot een waar genot. Want u noemt het maar, het hele boekje aan opties is aangevinkt op dit vlaggenschip van DAF. De naam High Performance doet echt recht aan dit paradepaardje van Bakker Bedrijfswagens. Een full options auto waar niets aan mag ontbreken. De fraaie looks spreken voor zich maar met de bekende prestaties van DAF met de verbeterde 530Pk motor is het plaatje compleet. En rijdt deze beauty zorgeloos, met een Bakker High Performance R&O contract vanaf 4,1 ct per kilometer, onze DAF vertegenwoordiger licht het graag toe!

Het project is in samenwerking gerealiseerd met; spuitwerkzaamheden door Bakker Bedrijfswagens Schadeherstel in Hoogeveen. Ontwerp en reclame door EDB Design en Verbeek Reclame Renswoude. Accessoires van Solar Guard Exclusive Truck Parts en de afbouw is verzorgd door Bakker Bedrijfswagens. Fotograaf Erik Kroos heeft de DAF op de gevoelige plaat gezet.

Primeur op Truckstar Festival in Assen

Aankomend weekend is deze DAF XG+ "High Performance" te zien bij het Truckstar Festival in Assen. Dus komt u gerust eens kijken naar deze fraaie uitvoering. U kunt ons vinden op het beursplein, op de stand van DAF Nederland.


Dit was een gesponsord artikel. Ook geïnteresseerd in de mogelijkheden om een gesponsord artikel te plaatsen? Neemt u vrijblijvend contact op!

Foto's

 • P. v/d Nat
  P. v/d Nat
 • Kuypers Neer
  Kuypers Neer
 • N. van Leeuwen
  N. van Leeuwen
 • N. van Leeuwen
  N. van Leeuwen

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,986
Diesel1,890

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden