Clicky

 
Transport Online - Ebusco ontvangt eerste order voor de Spaanse markt

Ebusco ontvangt eerste order voor de Spaanse markt

Ebusco ontvangt eerste order voor de Spaanse markt
29-07-2022 12:39 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie | Esther van der Wal

DEURNE - Ebusco heeft een contract getekend met Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) in Spanje voor 21 Ebusco 2.2 12-meter bussen en bijbehorende laders, die in het tweede kwartaal van 2023 zullen worden geleverd. Met dit contract krijgt Ebusco voor het eerst voet aan de grond op de Zuid-Europese markt en wordt het aantal landen waar Ebusco actief is uitgebreid tot negen.

Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) is de overheidsadministratie van het grootstedelijk gebied Barcelona, een grote stedelijke agglomeratie die uit 36 gemeenten bestaat. AMB plant en exploiteert bus- en metronetwerken en andere duurzame vervoersdiensten. De 21 nieuwe Ebusco 2.2 bussen zullen worden gebruikt in de Metropolitan Bus diensten.

Peter Bijvelds, CEO van Ebusco licht toe: “We zijn zeer verheugd om onze geografische aanwezigheid uit te breiden met deze allereerste order in Spanje. Spanje is een van de doelmarkten in onze internationale expansiestrategie aangezien de elektrische busmarkt in Spanje de komende jaren naar verwachting aanzienlijk zal groeien. We kijken ernaar uit om AMB te ondersteunen bij hun overgang naar duurzaam vervoer.”

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,986
Diesel1,890

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden