Clicky

 
Transport Online - Afritten A7 tot vrijdagmiddag dicht wegens reparatie

Afritten A7 tot vrijdagmiddag dicht wegens reparatie

Afritten A7 tot vrijdagmiddag dicht wegens reparatie
28-07-2022 17:24 | Weer en Verkeer | auteur ANP

LAMBERTSCHAAG - De afritten van de A7 ter hoogte van Medemblik blijven naar verwachting tot vrijdagmiddag dicht voor reparatiewerkzaamheden. Op de afritten is in de nacht van woensdag op donderdag afval gestort en in brand gestoken.

Volgens de politie hebben "onverlaten" rond 04.20 uur onder meer hooibalen, mest, een koelkast en asbest op de afritten in brand gestoken. De snelweg was daardoor lange tijd dicht voor verkeer. Inmiddels is de weg weer vrijgegeven.

De op- en afritten in beide richtingen van de A7, tussen Abbekerk en Middenmeer, blijven naar verwachting tot vrijdagmiddag 16.00 uur dicht voor reparaties. Daarnaast sluit Rijkswaterstaat vanwege de werkzaamheden vanaf vrijdagochtend 05.00 uur een rijstrook in beide richtingen van de snelweg. Automobilisten kunnen daar hinder van ondervinden, Rijkswaterstaat raadt aan om te rijden.

De politie heeft tot nu toe geen meldingen gekregen van schade als gevolg van de actie ter hoogte van Medemblik. Ook zijn er geen meldingen van gewonden. Het opzettelijk vernielen, versperren of onbruikbaar maken van de weg is een misdrijf. Getuigen worden opgeroepen om zich te melden.

Foto's

  • J.Roeland
    Renewi
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,005
Diesel1,957

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden