Clicky

 
Transport Online - Opruimen mest en puin op en bij snelwegen in volle gang

Opruimen mest en puin op en bij snelwegen in volle gang

Opruimen mest en puin op en bij snelwegen in volle gang
27-07-2022 08:06 | Weer en Verkeer | auteur ANP

UTRECHT - [update 09:44 uur] De schoonmaakwerkzaamheden op snelwegen en op- en afritten nadat boeren er onder meer puin en mest stortten zijn in volle gang. De op- en afritten op de A12 die woensdagochtend door boerenacties werden versperd, zijn weer vrij, meldt Rijkswaterstaat.

Boeren hebben woensdagochtend op verschillende plekken, maar vooral in het midden en oosten van het land, wegen en op- en afritten geblokkeerd, door bijvoorbeeld mest en puin te storten. Ook zijn hooibalen in brand gestoken.

Op de A28 tussen Hoevelaken en Utrecht worden nog schoonmaakwerkzaamheden uitgevoerd. Verschillende wegen en op- en afritten zijn nog wel afgesloten. Het gaat daarbij bijvoorbeeld om de A37 richting de Duitse grens bij Oosterhesselen. De ANWB meldde iets na 08.30 uur dat het nog uren gaat duren voordat de hooibalen, mest en tractorbanden op de A1 en A50 bij Apeldoorn en de A28 bij Staphorst en Nijkerk zijn opgeruimd. Weggebruikers moeten op deze plekken de hele ochtend dan ook rekening houden met vertraging.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,081
Diesel2,083

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden