Clicky

 André van Duin, Danny Vera, Typhoon en anderen in 'Matthijs gaat door in Concert'

André van Duin, Danny Vera, Typhoon en anderen in 'Matthijs gaat door in Concert' [+video]
25-07-2022 11:50 | Showbizz | auteur Redactie | Esther van der Wal

HILVERSUM - Samen met de Sven Hammond Big Band brengt Matthijs van Nieuwkerk de hits uit het programma ‘Matthijs gaat door’ bij elkaar in één concert. Van covers tot nieuwe muzikale samenwerkingen en arrangementen die speciaal voor dit concert zijn gemaakt. Negentig minuten lang leidt Matthijs het publiek van het ene naar het andere hoogtepunt.

Artiesten uit de drie seizoenen van het programma treden op in de liveshow, waaronder André van Duin, Typhoon, Danny Vera, MY BABY en Harry Sacksioni. ‘Matthijs gaat door in Concert’ is op 28 juli om 20.25 uur te zien bij BNNVARA op NPO 1.

Het concert kent een aantal memorabele momenten, zoals het ontroerende ‘Voor altijd’ van André van Duin en Danny Vera, en ‘Doden met verlof’ van Maarten van Roozendaal door MY BABY. Hans en Candy Dulfer brachten een vlammende versie van ‘Musicology’ en Jan Rot trad op met zijn vertolking van ‘Halleluja’. Het was een van zijn laatste optredens.

De complete line-up van het concert bestaat uit: André van Duin, Typhoon, MY BABY, ZO! Gospel Choir, Jan Rot, Candy & Hans Dulfer, Snollebollekes, Harry Sacksioni, Thijs Boontjes, Danny Vera & Krezip, Marcel Veenendaal & JVD4, Shary-An, Sem Jansen, Leif de Leeuw en Elisha.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,078
Diesel1,898

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Logistieke Marktplaats
meer logistieke marktplaats