Clicky

 Concert Pearl Jam in Ziggo Dome op laatste moment afgezegd

Concert Pearl Jam in Ziggo Dome op laatste moment afgezegd
24-07-2022 16:56 | Binnenland | auteur ANP

AMSTERDAM - [update 18:34 uur] Het concert dat Pearl Jam zondag zou geven in de Ziggo Dome in Amsterdam is enkele uren van tevoren afgezegd. Frontman Eddie Vedder is nog niet hersteld van stemproblemen, heeft concertorganisator MOJO bekendgemaakt.

"Ondanks alle inspanningen van iedereen heeft hij helaas nog steeds geen stem en is zodoende niet in staat om op te treden", meldt MOJO. De tweede show van Pearl Jam, die gepland staat voor maandag, gaat vooralsnog wel door.

Er komt geen vervangend concert voor het afgeblazen optreden. Tickethouders krijgen hun geld terug.

Pearl Jam noemt het afblazen van het concert in Amsterdam "het slechtst mogelijke scenario". "We bieden onze oprechte excuses aan aan iedereen die zo hard heeft gewerkt aan de show en alle fans die er zo naar uitkeken", staat in een verklaring van de band. "Al onze energie richten we nu op de show van morgen."

Pearl Jam-frontman Eddie Vedder heeft al de hele week last van stemproblemen. Stof, hitte en rook van vuurtjes die vorige week tijdens een optreden op een Frans festival werden gestookt, waren op zijn stem geslagen. Eerder werden ook shows in Praag en Wenen afgeblazen.

Voor de fans die een kaartje voor het optreden van zondag hadden is het extra zuur. Het concert werd al drie keer verplaatst en nu gaat er helemaal een streep doorheen. Er komt geen vervangende show, aldus MOJO.

De eerdere shows werden in twee gevallen verplaatst vanwege de coronacrisis. In november werden de concerten vanwege "onverwachte logistieke problemen" van juni naar juli verplaatst.

Vorige maand werden fans van The Rolling Stones ook al op het laatste moment teleurgesteld toen een concert in de Johan Cruijff ArenA niet doorging. Zanger Mick Jagger testte vlak voor aanvang positief op corona en kon niet optreden. Die show werd begin deze maand ingehaald.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,103
Diesel1,924

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions