Clicky

 
Transport Online - Politie bekogeld met stenen bij geëscaleerd muziekfeest Tilburg

Politie bekogeld met stenen bij geëscaleerd muziekfeest Tilburg

Politie bekogeld met stenen bij geëscaleerd muziekfeest Tilburg
24-07-2022 09:43 | Binnenland | auteur ANP

TILBURG - Een muziekoptreden in een horecagelegenheid in Tilburg is zondagochtend uit de hand gelopen. Toen de politie ingreep, gooiden de ontevreden feestvierders stenen naar de agenten. Ook werd een achterlicht van een politieauto vernield, zo meldt de politie in een persbericht.

Bij het optreden van een zanger aan de Zevenheuvelenweg wilde een grote groep mensen zonder kaartje naar binnen. De eigenaar van het pand en de beveiliging waren bang dat het uit de hand zou lopen, en schakelden de politie in. "Er bleek inderdaad een te grote toestroom van mensen en de situatie was grimmig", aldus de politie.

Het optreden werd beëindigd en iedereen moest naar buiten. Eenmaal buiten reageerden de bezoekers "zeer agressief in de richting van de politie" en werden de agenten met stenen bekogeld. Met hulp van meerdere eenheden voerde de politie daarna charges uit. Ook werden politiehonden ingezet.

Uiteindelijk is iedereen vertrokken. Het is niet bekend of er mensen zijn aangehouden. De politie gaat camerabeelden bekijken om te achterhalen wie de politieauto heeft vernield.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,068
Diesel2,070

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden